. Pre Natal n Pos Natal

Hari ini umi umi nak cerita pasal Pre Natal n Pos Natal

[2/3, 5:22 PM] Aishah: Assalamualaikum. Nak tny ibu mengandung nak persediaan untuk tambahkan susu.. sekarang 5 bulan.. full set prenatal ke? Lg satu alfalfa boleh ke amik masa mengandung? Atau selepas
[2/3, 5:22 PM] Aishah: ESP & ostematrix banyak membantu dalam penghasilan susu badan.
[2/3, 5:22 PM] Aishah ni: Masa mengandung tak di galakkan amik alfafa. Better lepas bersalin & baby bebas jaundice.
[2/3, 5:22 PM] Aishah: Waalaikumussalam. Boleh amik full set prenatal. Dah bersalin pun boleh continue.
Add on Alfafa je lepas bersalin nanti.

sarapan
esp

lepas lunch
bcomp 2
vita lea 1
vit c 2

lepas mkn mlm
bcomp 2
vita lea 1
vit c 2

sebelum tido
oste 3
alfalfa 3

Meh ambil set pre natal  n pos natal dengan umi, original dan selamat. Sudah terbukti selama 200 tahun vitamin Shaklee sangat berkesan.

Meh wasap umi 60194052553