­   Res v lagi power

Harini umi nak cerita Res v lagi power.  Res v ini 3x lebih power dari Vivix. Umi telan setiap hari terus hilang rase kebas2 n pori2 di muke mengecil.

Vivix same dengan Res v mempunyai resveratrol membantu membina antibodi dan menyokong anti penuaan. Tapi res v  30% lebih power dari vivix. Setiap pagi umi ambil res v untuk antibodi yang kuat. Meh ambil vitamin Shaklee dengan umi untuk mengawal penuaan pada tahap sel. Di musim covid 19 ini kite Kene pastikan badan kita mempunyai antibodi yang kuat

Sekarang ni tiap hari umi makan res v. Untuk mendapatkan vitamin Shaklee yang sangat berkesan meh ambil dari umi, dan mendaftar ahli Shaklee bersama umi. Mari cube vitamin Shaklee untuk kesihatan yang optimum. Kalau nak vitamin c Shaklee boleh ambil dengan umi, tekan link wasap di bawah.

  • Testimoni kustomer beli Res v yang sangat berbaloi itu. Umi rase letih telan res v terus rase sihat n bertenaga. Mari ambil Res v atau Vivix bersama umi

Meh ambil Res v lagi power,   res v mempunyai polifonel seperti dalam Vivix tapi 30% lebih kuatnya. Meh beli rev s dengan umi. Dapat vitamin baik . untuk elak covid 19. Meh selalu amalkan vitamin Shaklee bersama umi, musim PKP ini sangat senang bila ada stok Shaklee, alhamdulillah.

6 botol dapat rebate 11% lagi, dah Free 1 botol . Bonus11% rm256 dan Free 1 botol 406 jimat rm611 pulak,. Master Norita try 2 bijin3x sehari kuku dia berkilat, kulit lagi berseri, Res v lagi power

Malam tadi ambil ResV jam 10mlm. Buat kerja sampai hampir 2 pagi. Mata bulat tak mengantuk. Alhamdulillah berkat telan res v. Res v lebih power dari Vivix.

Pagi ni jam 5 dah sedar. Alhamdulillah masih segar sampai sekarang. Sepanjang pagi menghadap PC tak menguap / mengantuk. Siape lagi mau beli res v dengan umi ayoh sekarang

😊😊😊

Kalau sesapa ada masalah kulit… Macam effa..especially bila keje kat luar…ambillah Res v. Ia sangat berkesan untuk kulit yang sihat cantik bersih.

Mmg sangat ketara effect selepas amik res V 4 biji sehari.. Sebab malam dia repair sel2 kita, kemudian bila amik pagi dia protect drpd sinaran UV. Memang berbaloi sangat beli res v ni.

As ambil Vivix pagi res v malam dalam tempoh 5 hari konsisten pengambilan turun 1kg! Now dah seminggu selera makan kurang. Sehari sekali je makan nasi. Dasyat kuasa detox res v ni. Itupun buat eat clean sikit2 ja..kalau buat full eat clean mau berkilo2 turun. 😂

Dasyat penangan ResV.. As tinggal ape je.. Dah kurus tu😁,memang berbaloi ambil Res v ni

Umi sendiri bagi hubby dia suspek prostat susah kencing,dia susah minum cecair Vivix, ni dapat kapsul senang giler.. alhamdulillah dah mudah dah kencing tak sakit dah.

 

Meh tengok ni ade offer bulan ni

Mak umi yang umur 90 tahun tu selalu penat tak bermaya, hari jumaat umi bagi 2 capsul rev s, umi bawa kenduri anak rumah besan umi sampai Harini Isnin mak sihat tak penat lagi. Kami sekeluarga sihat dengan Res v Shaklee. Suplemen Shaklee sentiasa ada di rumah,tak pernah putus.

Res v  n due dia sampai 2 tahun, tidak perlu simpan dalam peti ais. Rev s bentuk capsul mudah disimpan dan mudah ditelan 🙂 meh beli vitamin Shaklee dengan umi. Boleh mengambil Vita C Shaklee dengan umi untuk menguatkan  imun antibodi dalam masa Corona virus ini .

Meh ambil res v bersama umi

wasap umi 60194052553