• Suplemen Puase

Hari ini sahabat2 umi nak cerita Suplemen Puase 

Boleh ambil performance drink masa sahur untuk dehidrasi, tidak dahaga bila berpuasa. Meh ambil vitamin Shaklee dengan umi untuk suplemen yang berkesan. Meh ambil mana2 suplemen Shaklee untuk kenyang n sihat untuk mudah berbuka n bersahur

Mari berpuasa dengan Shaklee, memang sihat sentiasa kenyang. Memang Shaklee berbaloi superb untuk kite n keluarga.

Berbuka umi blend kurma n ESP untuk berbuka, alhamdulillah kenyang sampai sahur. Sahur umi ambil kurma n ESP saja. Sepanjang siang umi puasa dengan sihat n bertenaga.

Meh berbuka dengan kurma blend dengan ESP . Meh ambil set kenyang dengan umi, dapat berpuasa dengan tenang.

Umi sentiasa ade bekalan suplemen Shaklee. Setiap hari umi ambil suplemen Shaklee. Mari bersama umi boleh terus jadi ahli dari umi. Anak2 umi makan Shaklee untuk kenyang dan untuk sihat, Shaklee sentiasa bersama untuk kesihatan yang optimum.

Semalam umi berbuka dengan ESP n cinch tea, tadi sahur ambil Res v, alhamdulillah rase segar sihat sepanjang hari, sampai berbuke semula, tak rase lapar tak rase letih, meh ambil Shaklee bersama umi superb 100% .

Cube pilih mana2 suplemen Shaklee ini untuk Puase. Memberikan anda nutrisi yang mencukupi  untuk badan yang sihat dan otak yang cerdas.

ESP sangat baik untuk nutrisi yang sihat, ia mengenyangkan,sangat mengkagumkan. Meh ambil suplemen puase dengan umi, nak terus jadi ahli pun boleh,murah n menjimatkan 🙂 , menyokong kesihatan yang baik. Meh ambil Shaklee dengan umi. Umi berbuka minum ESP n cinch tea sampai sahur kol 5 pagi masih rase kenyang. Semoga Allah merahmati kita semua dunia dan akhirat.

Meal shake sangat berkhasiat untuk kanak2 dan orang tua. Meh ambil meal shake Suplemen yang penuh khasiat nutrisi yang mengenyangkan sepanjang hari.

Xperlu susah2 untuk memikir masak menu yang susah setelah tiap hari ambil suplemen Shaklee. Boleh makan makanan2 simple saja tak perlu bimbang nutrisi tidak lengkap kerana dah ambil vitamin Shaklee.

Siapa berminat sedang Cari supplement untuk sendi dan tulang, nak terawih dengan lancar, boleh wasap saya.

Meh beli Shaklee dengan umi, suplemen yang lengkap nutrisi,tak perlu bertungkus lumus masak bagai. Shaklee telah dijamin sejak zaman berzaman,meh terus jadi ahli dengan umi murah n berbaloi.

Meh wasap umi 60194052553